Ushqime për fëmijë Renditi sipas:
Datës Çmimit më Ulët Çmimit më Lartë

Plasmon Biscotto,biskota për fëmijë 720 gr.

Plasmon Biscotto,biskota për fëmijë 720 gr. 700 Lekë / Copë

Plasmon Biscotto , biskota me miell gruri për fëmijë mbi 6 muaj, 720 gr

Plasmon Pollo e  Vitello, mish viçi e pule  për fëmijë 2 X 80 gr

Plasmon Pollo e Vitello, mish viçi e pule për fëmijë 2 X 80 gr 350 Lekë / Copë

Plasmon Pollo e Vitello, mish viçi e pule për fëmijë mbi 4 muaj, 2 X 80 gr

Plasmon Carote,patate e zuchine,perime për fëmijë me karrote,kungull dhe patate 2 x 80 gr.

Plasmon Carote,patate e zuchine,perime për fëmijë me karrote,kungull dhe patate 2 x 80 gr. 270 Lekë / Copë

Plasmon Carote,patate e zuchine,perime për fëmijë me karrote,kungull dhe patate 2 x 80... më shumë

Plasmon Camomilla,çaj për fëmijë 24 bustina 120 gr.

Plasmon Camomilla,çaj për fëmijë 24 bustina 120 gr. 490 Lekë / Copë

Plasmon Camomilla,çaj për fëmijë 24 bustina 120 gr.

Plasmon Orata con patate, peshk Koce për fëmijë 2 X 80 gr

Plasmon Orata con patate, peshk Koce për fëmijë 2 X 80 gr 590 Lekë / Copë

Plasmon Orata con patate, peshk Koce për fëmijë mbi 4 muaj 2 X 80 gr

Plasmon verdure Miste,perime të ndryshme  për fëmijë 2 x 80 gr.

Plasmon verdure Miste,perime të ndryshme për fëmijë 2 x 80 gr. 270 Lekë / Copë

Plasmon verdure Miste,perime të ndryshme për fëmijë 2 x 80 gr.

Plasmon Coniglio,mish lepuri për fëmijë mbi 4 muajsh 2 x 80 gr.

Plasmon Coniglio,mish lepuri për fëmijë mbi 4 muajsh 2 x 80 gr. 360 Lekë / Copë

Plasmon Coniglio,mish lepuri për fëmijë mbi 4 muajsh 2 x 80 gr.

Plasmon Vitello,mish viçi për fëmijë 2 x 80 gr.

Plasmon Vitello,mish viçi për fëmijë 2 x 80 gr. 350 Lekë / Copë

Plasmon Vitello,mish viçi për fëmijë 2 x 80 gr.

Plasmon Pappa Lattea Pera,pure me dardhë për fëmijë mbi 4 muaj 250 gr.

Plasmon Pappa Lattea Pera,pure me dardhë për fëmijë mbi 4 muaj 250 gr. 650 Lekë / Copë

Plasmon Pappa Lattea Pera,pure me dardhë për fëmijë mbi 4 muaj 250 gr.

Plasmon la pastina forellini,makarona për fëmijë mbi 4 muaj.

Plasmon la pastina forellini,makarona për fëmijë mbi 4 muaj. 250 Lekë / Copë

Plasmon la pastina forellini,makarona për fëmijë mbi 4 muaj.

Plasmon Sabbiolina,makarona për fëmijë mbi 4 muaj.

Plasmon Sabbiolina,makarona për fëmijë mbi 4 muaj. 250 Lekë / Copë

Plasmon Sabbiolina,makarona për fëmijë mbi 4 muaj.

Plasmon Bebiriso,oriz për fëmijë mbi 4 muaj 300 gr.

Plasmon Bebiriso,oriz për fëmijë mbi 4 muaj 300 gr. 250 Lekë / Copë

Plasmon Bebiriso,oriz për fëmijë mbi 4 muaj 300 gr.

Plasmon Cavallo,mish kali për fëmijë mbi 6 muaj 2 x 80 gr.

Plasmon Cavallo,mish kali për fëmijë mbi 6 muaj 2 x 80 gr. 360 Lekë / Copë

Plasmon Cavallo,mish kali për fëmijë mbi 6 muaj 2 x 80 gr.

Parmalat  Latte Prima Crescita 500 ml

Parmalat Latte Prima Crescita 500 ml 165 Lekë / Copë

PRODUKT ITALIAN Parmalat Latte Prima Cresci... më shumë

Plasmon Krem Orizi,miell orizi per femije mbi 4 muaj 230 gr.

Plasmon Krem Orizi,miell orizi per femije mbi 4 muaj 230 gr. 360 Lekë / Copë

Plasmon Krem Orizi,miell orizi per femije mbi 4 muaj 230 gr. Permbajtja: Miell orizi,kri... më shumë