Ushqime për fëmijë Renditi sipas:
Datës Çmimit më Ulët Çmimit më Lartë

Plasmon Pappa Lattea Biscotto,biskota për fëmijë mbi 4 muaj 250 gr.

Plasmon Pappa Lattea Biscotto,biskota për fëmijë mbi 4 muaj 250 gr. 570 Lekë / Copë

Plasmon Pappa Lattea Biscotto,biskota për fëmijë mbi 4 muaj 250 gr.

Plasmon Anellini , makarona për fëmijë 340 gr

Plasmon Anellini , makarona për fëmijë 340 gr 230 Lekë / Copë

Plasmon Anellini Formato n 4 , makarona për fëmijë mbi 5 muaj, 340 gr

Plasmon Astrini, makarona për fëmijë 340 gr

Plasmon Astrini, makarona për fëmijë 340 gr 260 Lekë / Copë

Plasmon Astrini Formato n 2, makarona për fëmijë mbi 6 muaj, 340 gr

Plasmon Albicocca e Yogurt,kos për fëmijë mbi 6 muaj 2 x120 gr.

Plasmon Albicocca e Yogurt,kos për fëmijë mbi 6 muaj 2 x120 gr. 240 Lekë / Copë

Plasmon Albicocca e Yogurt,kos për fëmijë mbi 6 muaj 2 x120 gr.

Plasmon Biscotto,biskota për fëmijë 720 gr.

Plasmon Biscotto,biskota për fëmijë 720 gr. 750 Lekë / Copë 700 Lekë / Copë

Plasmon Biscotto , biskota me miell gruri për fëmijë mbi 6 muaj, 720 gr

Plasmon Nasello con Patate , peshk merluc për fëmijë 2 X 80 gr

Plasmon Nasello con Patate , peshk merluc për fëmijë 2 X 80 gr 450 Lekë / Copë

Plasmon Nasello con Patate , peshk merluc dhe patate për fëmijë mbi 6 muaj 2 X 80 gr

Plasmon Carote,patate e zuchine,perime për fëmijë me karrote,kungull dhe patate 2 x 80 gr.

Plasmon Carote,patate e zuchine,perime për fëmijë me karrote,kungull dhe patate 2 x 80 gr. 230 Lekë / Copë

Plasmon Carote,patate e zuchine,perime për fëmijë me karrote,kungull dhe patate 2 x 80 gr... më shumë

Plasmon Camomilla,çaj për fëmijë 24 bustina 120 gr.

Plasmon Camomilla,çaj për fëmijë 24 bustina 120 gr. 490 Lekë / Copë

Plasmon Camomilla,çaj për fëmijë 24 bustina 120 gr.

Plasmon verdure Miste , perime të ndryshme  për fëmijë 2 X 80 gr

Plasmon verdure Miste , perime të ndryshme për fëmijë 2 X 80 gr 270 Lekë / Copë

Plasmon verdure Miste , perime të ndryshme për fëmijë mbi 4 muaj 2 X 80 gr

Plasmon Parmigiano Reggiano , djath parmixhano për fëmijë 2 X 80 gr

Plasmon Parmigiano Reggiano , djath parmixhano për fëmijë 2 X 80 gr 430 Lekë / Copë

Plasmon Parmigiano Reggiano , djath parmixhano për fëmijë mbi 4 muaj, 2 X 80 gr

Plasmon Vitello,mish viçi për fëmijë 2 x 80 gr.

Plasmon Vitello,mish viçi për fëmijë 2 x 80 gr. 350 Lekë / Copë

Plasmon Vitello,mish viçi për fëmijë 2 x 80 gr.

Plasmon Pappa Lattea Pera,pure me dardhë për fëmijë mbi 4 muaj 250 gr.

Plasmon Pappa Lattea Pera,pure me dardhë për fëmijë mbi 4 muaj 250 gr. 650 Lekë / Copë

Plasmon Pappa Lattea Pera,pure me dardhë për fëmijë mbi 4 muaj 250 gr.

Plasmon Sabbiolina, makarona për fëmijë mbi 4 muaj.

Plasmon Sabbiolina, makarona për fëmijë mbi 4 muaj. 230 Lekë / Copë

Plasmon Sabbiolina Formato 1, makarona për fëmijë mbi 4 muaj, 340 gr

​Plasmon Manzo, mish lope për fëmijë  2 X 80 gr

​Plasmon Manzo, mish lope për fëmijë 2 X 80 gr 240 Lekë / Copë

Plasmon Manzo, mish lope për fëmijë mbi 6 muaj 2 X 80 gr

Plasmon Cavallo, mish kali për fëmijë 2 X 80 gr

Plasmon Cavallo, mish kali për fëmijë 2 X 80 gr 380 Lekë / Copë

Plasmon Cavallo, mish kali për fëmijë mbi 6 muaj 2 X 80 gr