Ushqime për fëmijë Renditi sipas:
Datës Çmimit më Ulët Çmimit më Lartë

Plasmon Carota,pure karote 2 x 80 gr.

Plasmon Carota,pure karote 2 x 80 gr. 230 Lekë / cope

Plasmon Carota,pure karote 2 x 80 gr.

Nutrino fruit puree mix apple and strawberry with cereals,pure frutash me molle,luleshtrydhe dhe cereale 220 gr.

Nutrino fruit puree mix apple and strawberry with cereals,pure frutash me molle,luleshtrydhe dhe cereale 220 gr. 160 Lekë / cope

Nutrino fruit puree mix apple and strawberry with cereals,pure frutash me molle,luleshtrydhe dhe... më shumë

Nutrino fruit puree apple and banana with biscuit,pure molle,banane &biskote per femije mbi 6 muaj 125 gr.

Nutrino fruit puree apple and banana with biscuit,pure molle,banane &biskote per femije mbi 6 muaj 125 gr. 140 Lekë / cope

Nutrino fruit puree apple and banana with biscuit,pure molle,banane &biskote per femije mbi 6... më shumë

Nutrino meat puree veal with vegetables and cream,pure mishi me perime per femije mbi 6 muaj 190 gr.

Nutrino meat puree veal with vegetables and cream,pure mishi me perime per femije mbi 6 muaj 190 gr. 200 Lekë / cope

Nutrino meat puree veal with vegetables and cream,pure mishi me perime per femije mbi 6 muaj 190... më shumë

Plasmon nutri mune 3,qumesht per femije 12-24 muaj 2 x 350 gr.

Plasmon nutri mune 3,qumesht per femije 12-24 muaj 2 x 350 gr. 1,450 Lekë / cope

Plasmon nutri mune 3,qumesht per femije 12-24 muaj 2 x 350 gr.

Plasmon nutrimune 2,qumesht per femije 6-12 muaj 2 x 350 gr.

Plasmon nutrimune 2,qumesht per femije 6-12 muaj 2 x 350 gr. 1,950 Lekë / pako

Plasmon nutrimune 2,qumesht per femije 6-12 muaj 2 x 350 gr. 700 gr.

Plasmon nutri Uno 1,qumesht per femije 0-7 muaj 2 x 350 gr.

Plasmon nutri Uno 1,qumesht per femije 0-7 muaj 2 x 350 gr. 2,150 Lekë / pako

Plasmon nutri Uno 1,qumesht per femije 0-7 muaj 2 x 350 gr.

Plasmon spigola con verdure,peshk levrek 160 gr.

Plasmon spigola con verdure,peshk levrek 160 gr. 460 Lekë / pako

Plasmon spigola con verdure,peshk levrek 160 gr.

Plasmon Biscotto dei grandi ai 5 cereali,biskota me 5 cereale 270 gr.

Plasmon Biscotto dei grandi ai 5 cereali,biskota me 5 cereale 270 gr. 270 Lekë / pako

Plasmon Biscotto dei grandi ai 5 cereali,biskota me 5 cereale 270 gr.

Plasmon meranda latte cacao 240 gr.

Plasmon meranda latte cacao 240 gr. 250 Lekë / pako

Plasmon meranda latte cacao 240 gr.

Plasmon meramda latte vaniglia 240 gr.

Plasmon meramda latte vaniglia 240 gr. 250 Lekë / pako

Plasmon meramda latte vaniglia 240 gr.

Noynoy Frisolac Nr.1,qumesht gjiri i skremuar 400 gr.

Noynoy Frisolac Nr.1,qumesht gjiri i skremuar 400 gr. 1,250 Lekë / cope

Noynoy Frisolac Nr.1,qumesht gjiri i skremuar 400 gr.

Noynoy Frisogrow Nr.3,qumesht gjiri i skremuar 400 gr.

Noynoy Frisogrow Nr.3,qumesht gjiri i skremuar 400 gr. 1,120 Lekë / cope

Noynoy Frisogrow Nr.3,qumesht gjiri i skremuar 400 gr.

Noynoy Frisomel Nr.2,qumesht gjiri i skremuar 400 gr.

Noynoy Frisomel Nr.2,qumesht gjiri i skremuar 400 gr. 1,120 Lekë / cope

Noynoy Frisomel Nr.2,qumesht gjiri i skremuar 400 gr.

Plasmon Biscotto dei grandi,biskota me copa cokollate 270 gr.

Plasmon Biscotto dei grandi,biskota me copa cokollate 270 gr. 310 Lekë / pako

Plasmon Biscotto dei grandi,biskota me copa cokollate 270 gr.