Suplemente dietike Renditi sipas:
Datës Çmimit më Ulët Çmimit më Lartë

Diamant sheqer diabetik 650 stick .

Diamant sheqer diabetik 650 stick . 179 Lekë / Copë

Diamant sheqer diabetik 650 stick .

Dietor Dispenser,embelsues me pak kalori 120 komprese 6 g.

Dietor Dispenser,embelsues me pak kalori 120 komprese 6 g. 240 Lekë / Copë

I rekomanduar per njerez qe duan te reduktojne konsumin e sheqerit dhe kalorive te teperta ditor... më shumë

Palma Tërshërë 400 gr.

Palma Tërshërë 400 gr. 140 Lekë / Copë

Palma Tërshërë 400 gr.