Çamçakëz Renditi sipas:
Datës Çmimit më Ulët Çmimit më Lartë

Five Spearmint Sugarfree,camcakez pa sheqer me embelsuesa dhe arome mente 19 gr.

Five Spearmint Sugarfree,camcakez pa sheqer me embelsuesa dhe arome mente 19 gr. 100 Lekë / pako

Five Spearmint Sugarfree,camcakez pa sheqer me embelsuesa dhe arome mente 19 gr.

Five Peppermint Sugarfree,camcakez pa sheqer me embelsuesa,arome menteje & mentoli 19 gr.

Five Peppermint Sugarfree,camcakez pa sheqer me embelsuesa,arome menteje & mentoli 19 gr. 100 Lekë / pako

Five Peppermint Sugarfree,camcakez pa sheqer me embelsuesa,arome menteje & mentoli 19... më shumë

Five Apple Sugarfree,camcakez pa sheqer me embelsuesa dhe arome molle 19 g.

Five Apple Sugarfree,camcakez pa sheqer me embelsuesa dhe arome molle 19 g. 100 Lekë / pako

Five Apple Sugarfree,camcakez pa sheqer me embelsuesa dhe arome molle 19 g.

Brooklyn spearmint .

Brooklyn spearmint . 120 Lekë / cope

Brooklyn spearmint .

Brooklyn chlorophyll.

Brooklyn chlorophyll. 120 Lekë / cope

Brooklyn chlorophyll.

Orbit Kids Tropikal Stick,camcakez per femije 5 cope.

Orbit Kids Tropikal Stick,camcakez per femije 5 cope. 50 Lekë / pako

Orbit Kids Tropikal Stick,camcakez per femije 5 cope.

Chupa Chups  xplosion  cherry, 10 gr.

Chupa Chups xplosion cherry, 10 gr. 10 Lekë / cope

Chupa Chups xplosion cherry, 10 gr.

Orbit Peppermint Bottle x 60 cope ,84 gr.

Orbit Peppermint Bottle x 60 cope ,84 gr. 300 Lekë / Copë

Orbit Peppermint Bottle x 60 cope ,84 gr.

Trident 60 min Spearmint 20 gr.

Trident 60 min Spearmint 20 gr. 75 Lekë / pako

Trident 60 min Spearmint 20 gr.

Trident 60 min Peppermint 20 gr.

Trident 60 min Peppermint 20 gr. 75 Lekë / pako

Trident 60 min Peppermint 20 gr.

Orbit Professional White x 10 cope,14 gr.

Orbit Professional White x 10 cope,14 gr. 70 Lekë / pako

Orbit Professional White x 10 cope,14 gr.

Airwaves Cool mint ,14 gr.

Airwaves Cool mint ,14 gr. 60 Lekë / Copë

Airwaves Cool mint ,14 gr.

7 Stick Melon Flavoured,camcakez 7 cope.

7 Stick Melon Flavoured,camcakez 7 cope. 50 Lekë / cope

7 Stick Melon Flavoured,camcakez 7 cope.

Haribo Maom 5x22 gr.

Haribo Maom 5x22 gr. 120 Lekë / Copë

Haribo Maom 5x22 gr.cola .

Trident Senses Berry Party,çamçakëz me shije manaferre 27 g.

Trident Senses Berry Party,çamçakëz me shije manaferre 27 g. 99 Lekë / cope

Trident Senses Berry Party,çamçakëz me shije manaferre 27 g.