Karamele Renditi sipas:
Datës Çmimit më Ulët Çmimit më Lartë

Orbit Mints Classic,mente pa sheqer me embelsuesa dhe arome mente 18 gr.

Orbit Mints Classic,mente pa sheqer me embelsuesa dhe arome mente 18 gr. 70 Lekë / Pako

Orbit Mints Classic,mente pa sheqer me embelsuesa dhe arome mente 18 gr.

Queen's liquer,krem wiski 700 ml.

Queen's liquer,krem wiski 700 ml. 1,200 Lekë / Copë

Queen's liquer,krem wiski 700 ml.

Barkleys wintergreen, karamele 50 gr.

Barkleys wintergreen, karamele 50 gr. 165 Lekë / Copë

Barkleys wintergreen, karamele me mente 50 gr.

Osmani karamele me mente 350 gr.

Osmani karamele me mente 350 gr. 100 Lekë / Pako

Osmani karamele me mente 350 gr.

Osmani Miss al,karamele 350 gr.

Osmani Miss al,karamele 350 gr. 120 Lekë / Pako

Osmani Miss al,karamele 350 gr.

Osmani Frut Xhel,karamele 350 gr.

Osmani Frut Xhel,karamele 350 gr. 150 Lekë / Pako

Osmani Frut Xhel,karamele 350 gr.

Karamele mente 403 gr.

Karamele mente 403 gr. 100 Lekë / Pako

Karamele me shije mente 403gr.

Osmani Pralin,karamle çokollatë me arrë kokosi 400gr.

Osmani Pralin,karamle çokollatë me arrë kokosi 400gr. 200 Lekë / Copë

Osmani Pralin,karamle çokollatë me arrë kokosi 400 gr.

​Insifa karamele çokollatë me mbushje kafe ekspres 195 gr.

​Insifa karamele çokollatë me mbushje kafe ekspres 195 gr. 100 Lekë / Copë

Insifa karamele çokollatë me mbushje kafe ekspres 195 gr.

Tic Tac Orange,karamele të vogla me shije portokall 18 gr.

Tic Tac Orange,karamele të vogla me shije portokall 18 gr. 60 Lekë / Pako

Tic Tac Orange,karamele të vogla me shije portokall 18 gr.

Tic Tac Mint,karamele të vogla me shije mente 18 gr.

Tic Tac Mint,karamele të vogla me shije mente 18 gr. 60 Lekë / Pako

Tic Tac Mint,karamele të vogla me shije mente 18 gr.

Barkleys Cinnamon, karamele 50 gr

Barkleys Cinnamon, karamele 50 gr 180 Lekë / Copë

Barkleys Cinnamon, karamele me shije kanelle 50 gr

Barkleys Peppermint, karamele 50 gr

Barkleys Peppermint, karamele 50 gr 180 Lekë / Copë

Barkleys Peppermint, karamele me shije mente 50 gr