Rezultatet Renditi sipas:
Datës Çmimit më Ulët Çmimit më Lartë

Dodoni  kos lope 0 % yndyre ,200 gr.

Dodoni kos lope 0 % yndyre ,200 gr. 150 Lekë / cope

Dodoni kos lope 0 % yndyre ,200 gr.produkt grek.

Dodoni kos lope  8% yndyre ,200 gr.

Dodoni kos lope 8% yndyre ,200 gr. 150 Lekë / cope

Dodoni kos lope 8% yndyre ,200 gr.produkt grek.

Sidnej,komposto kumbulle pa berthama 80 gr.

Sidnej,komposto kumbulle pa berthama 80 gr. 190 Lekë / cope

Sidnej,komposto kumbulle pa berthama 80 gr.

Sidnej,spec djeges 350gr.

Sidnej,spec djeges 350gr. 120 Lekë / cope

Sidnej,spec djeges 350gr.

Duel Jargovan,pluhur per lavatrice me 20 larje 2 kg.

Duel Jargovan,pluhur per lavatrice me 20 larje 2 kg. 390 Lekë / cope

Duel Jargovan,pluhur per lavatrice me 20 larje 2 kg.

Duel Gold color refresh,detrgjent i lengshem per rrobat me ngjyre 1300 ml.

Duel Gold color refresh,detrgjent i lengshem per rrobat me ngjyre 1300 ml. 590 Lekë / cope

Detergjent per larje me dore dhe makine larese me 20 larje.

Duel Gold Universal Natural Fresh,detrgjent i lengshem per larje me dore dhe makine larese me 20 larje 1300 ml.

Duel Gold Universal Natural Fresh,detrgjent i lengshem per larje me dore dhe makine larese me 20 larje 1300 ml. 590 Lekë / cope

Duel Gold Universal Natural Fresh,detrgjent i lengshem per larje me dore dhe makine larese me 20... më shumë

Dodoni  djath feta dhie/dele ,400 gr.

Dodoni djath feta dhie/dele ,400 gr. 760 Lekë / cope

Dodoni djath feta dhie/dele ,400 gr. Produkt Grek.

Glade Luscious Cherry & Peony,aromatik ambjenti me arome qershie 269 ml.

Glade Luscious Cherry & Peony,aromatik ambjenti me arome qershie 269 ml. 420 Lekë / cope

Glade Luscious Cherry & Peony,aromatik ambjenti me arome qershie 269 ml.

Schauma Nature Moments,shampo per floke te dobet dhe te brishte 400 ml.

Schauma Nature Moments,shampo per floke te dobet dhe te brishte 400 ml. 240 Lekë / cope

Schauma Nature Moments,shampo per floke te dobet dhe te brishte 400 ml.

Schauma Wonderfull,shampo e dendur per floke te holle 400 ml.

Schauma Wonderfull,shampo e dendur per floke te holle 400 ml. 240 Lekë / cope

Schauma Wonderfull,shampo e dendur per floke te holle 400 ml.

Perwoll Renew Advanced Effect Color & Fiber,detergjent i lengshem per rrobat me ngjyre 2.7 L me 45 larje.

Perwoll Renew Advanced Effect Color & Fiber,detergjent i lengshem per rrobat me ngjyre 2.7 L me 45 larje. 840 Lekë / cope

Perwoll Renew Advanced Effect Color & Fiber,detergjent i lengshem per rrobat me ngjyre 2.7 L... më shumë

Sheba Selection in sauce con pollo,ushqim per mace te rritura me pule 4 x 85 gr.

Sheba Selection in sauce con pollo,ushqim per mace te rritura me pule 4 x 85 gr. 370 Lekë / pako

Sheba Selection in sauce con pollo,ushqim per mace te rritura me pule 4 x 85 gr.

Gourmet Gold con Salmone e pollo,ushqim per mace te rritura me salmon dhe pule 85 gr.

Gourmet Gold con Salmone e pollo,ushqim per mace te rritura me salmon dhe pule 85 gr. 89 Lekë / pako

Gourmet Gold con Salmone e pollo,ushqim per mace te rritura me salmon dhe pule 85 gr.

Felix Party Mixed Grill con manzo,pollo e salmone,ushqim per mace me shije mish vici,pule dhe salmon 60 gr.

Felix Party Mixed Grill con manzo,pollo e salmone,ushqim per mace me shije mish vici,pule dhe salmon 60 gr. 185 Lekë / pako

Felix Party Mixed Grill con manzo,pollo e salmone,ushqim per mace me shije mish vici,pule dhe sal... më shumë