app android

Produkte Interesante
më shumë

Produkte në Ofertë
më shumë

Agnesi Arrabbiata pasta sauce,salce domate pikante 400 gr.

Agnesi Arrabbiata pasta sauce,salce domate pikante 400 gr.

120 Lekë / cope

Nestle dessert 65 % kakao,cokollate e zeze 200 gr.

Nestle dessert 65 % kakao,cokollate e zeze 200 gr.

280 Lekë / cope

260 Lekë / cope

Dukat Qumesht UHT 2.8%, 1 L.

Dukat Qumesht UHT 2.8%, 1 L.

155 Lekë / cope

Vere Primitivo di Manduria Soloperto 0.75 L.

Vere Primitivo di Manduria Soloperto 0.75 L.

950 Lekë / Copë

840 Lekë / Copë

Grisbi di Matilde Hazelnut,biskota të mbushura me lajthi 150 gr.

Grisbi di Matilde Hazelnut,biskota të mbushura me lajthi 150 gr.

180 Lekë / Copë

135 Lekë / Copë

Bonux 3in1 Ice Fresh liquid,detergjent i lengshem 1.105 L.

Bonux 3in1 Ice Fresh liquid,detergjent i lengshem 1.105 L.

350 Lekë / cope

250 Lekë / cope

Rayjon's Krem Mbrojtes per naten 50 ml.

Rayjon's Krem Mbrojtes per naten 50 ml.

860 Lekë / cope

790 Lekë / cope

Palmolive Delicate Fresh,antijerse per femra 50 ml + 1 sapun Palmolive me ullinj FALAS.

Palmolive Delicate Fresh,antijerse per femra 50 ml + 1 sapun Palmolive me ullinj FALAS.

210 Lekë / cope

Rayjon's Krem Mbrojtes per diten 50 ml.

Rayjon's Krem Mbrojtes per diten 50 ml.

860 Lekë / cope

790 Lekë / cope

Nivea creme 150 ml

Nivea creme 150 ml

280 Lekë / Copë

269 Lekë / Copë

Produktet e Fundit
më shumë

Agnesi Tomato with mascarpone cheese pasta sauce,salce domate me djathe maskarpone 400 gr.

Agnesi Tomato with mascarpone cheese pasta sauce,salce domate me djathe maskarpone 400 gr.

120 Lekë / cope

Agnesi Bolognese pasta sauce,salce domate bolonjeze 400 gr.

Agnesi Bolognese pasta sauce,salce domate bolonjeze 400 gr.

120 Lekë / cope

Agnesi Arrabbiata pasta sauce,salce domate pikante 400 gr.

Agnesi Arrabbiata pasta sauce,salce domate pikante 400 gr.

120 Lekë / cope

Agnesi Tomato and olive pasta sauce,salce domate me ullinj 400 gr.

Agnesi Tomato and olive pasta sauce,salce domate me ullinj 400 gr.

120 Lekë / cope

Fuego Electronic Kitchen Scala,peshore per ushqime me kapacitet 5 kg.

Fuego Electronic Kitchen Scala,peshore per ushqime me kapacitet 5 kg.

1,000 Lekë / cope

Moment Monaco,bonbone te mbushura me arre kokosi dhe lajthi 150 gr.

Moment Monaco,bonbone te mbushura me arre kokosi dhe lajthi 150 gr.

300 Lekë / pako

Despar Vital Fiocchi di Avena,tershere bio 500 gr.

Despar Vital Fiocchi di Avena,tershere bio 500 gr.

330 Lekë / pako

Freddi Buondolce Fresh Milk,kek me mbushje qumeshti te fresket 10 x 25 gr.

Freddi Buondolce Fresh Milk,kek me mbushje qumeshti te fresket 10 x 25 gr.

150 Lekë / pako

Freddi Buondolce Chochoney,kek me mbushje kakao & mjalte 10 x 25 gr.

Freddi Buondolce Chochoney,kek me mbushje kakao & mjalte 10 x 25 gr.

150 Lekë / pako

Freddi Buondolce Orange-Carrot,kek me pandispanje me mbushje portokalli & karrote 10 x 25 gr.

Freddi Buondolce Orange-Carrot,kek me pandispanje me mbushje portokalli & karrote 10 x 25 gr.

150 Lekë / pako

OrtoRomi Gnamm Mix allegro,sallate mix 200 gr.

OrtoRomi Gnamm Mix allegro,sallate mix 200 gr.

300 Lekë / pako

Chicco Softener Ammorbidente Sensibile,zbutes rrobash per lekure te ndjeshme 750 ml.

Chicco Softener Ammorbidente Sensibile,zbutes rrobash per lekure te ndjeshme 750 ml.

380 Lekë / cope

Chicco detergente biberon e stoviglie,lares biberoni 300 ml.

Chicco detergente biberon e stoviglie,lares biberoni 300 ml.

450 Lekë / cope

FiloSophy Greek feta puff pastries,mini byrek me djathe te bardhe 500 gr.

FiloSophy Greek feta puff pastries,mini byrek me djathe te bardhe 500 gr.

220 Lekë / pako

Tadim kajsi e thate 140 gr.

Tadim kajsi e thate 140 gr.

230 Lekë / pako